‘Sevilla wil meewerken aan vertrek Promes’

Quincy Promes wordt al enige tijd gelinkt aan Ajax en volgens het Spaanse Estadio Deportivo staat Sevilla open voor een vertrek van der Oranje-international. Ajax zou dan wel behoorlijk in de buidel moeten tasten. De Spanjaarden betaalden een jaar geleden zo’n 21 miljoen euro voor de aanvaller en daarvan zou het wel een groot deel gecompenseerd willen hebben. Anders moet Promes gewoon bij Sevilla blijven.

Promes kon in Spanje de hoge verwachtingen nooit echt waarmaken en daarom zouden Rojiblancos willen meewerken aan een vertrek. In 33 competitieduels maakte hij slechts twee doelpunten en gaf maar vier assists. Ajax ziet in Promes echter haalbare versterking als opvolger van de mogelijk vertrekkende Hakim Ziyech en David Neres. Bovendien wordt er daarmee een Nederlandse speler aangetrokken waar het publiek zich beter mee kan identificeren dan weer een ‘onbekende’ versterking uit Zuid-Amerika.

Wordt vervolgd…

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.