Sheraldo Becker: ‘Ik wil mezelf waar maken’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 09 januari 2015 12:05 – Bron: PEC Zwolle


Sheraldo Becker maakte per 1 januari op huurbasis de overstap van Ajax naar PEC Zwolle. De buitenspeler is blij dat hij in de Eredivisie speelminuten kan gaan maken. “Het is heel snel gegaan. Voor mij was het ook een verrassing, maar ik ben blij dat ik bij PEC Zwolle terecht ben gekomen. Het is een goede Eredivisieploeg die een zelfde soort systeem als Ajax speelt. Ik denk dat ik daar wel in pas.”

Becker speelde dit seizoen voornamelijk in de Jupiler League, maar zegt klaar te zijn voor de Eredivisie. “Ik ben er zeker klaar voor. Ik ben een creatieve speler met veel snelheid en een goed schot. Ook één op één ben ik sterk. Ik hoop dat we de tweede seizoenshelft goed meedraaien. We willen graag naar de Europa League en ik hoop dat dat gaat lukken. Ik hoop op veel speelminuten en voor de rest heb ik het zelf in de hand en wil mezelf waarmaken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.