Siem de Jong: ‘Terugkeren met Daley, Jan en Chris’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 januari 2016 12:15 – Bron: Het Parool

1367871390

Siem de Jong heeft het sinds zijn overstap van Ajax naar Newcastle United niet makkelijk gehad. Hij begon nog goed, maar raakte geblesseerd waarna hij lang was uitgeschakeld. Intussen is hij alweer een half jaar fit, maar veel speelminuten maakt de middenvelder nog niet. “Het voelt een beetje zoals mijn eerste jaren bij Ajax. Soms spelen, dan weer invallen of tribune. Het gevoel dat je je moet bewijzen”, aldus De Jong in Het Parool.

De 26-jarige oud-Ajacied is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek en wil vechten voor zijn plek. “Het is logisch dat ik niet meteen dezelfde status heb als bij Ajax. Daar ging ik stapje voor stapje en werd ik uiteindelijk aanvoerder. Deed ik vijf, zes jaar over. Ik moet geduld hebben.” Toch hoopt hij ooit terug te keren in het Ajax-shirt. “Met Daley, Jan en Chris. Maar dat is iets voor later. Veel later.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.