Siem de Jong

Siem de Jong: ‘Dit soort momenten moet je meepakken’

Siem de Jong speelde vrijdagavond met Jong Ajax mee tegen Jong FC Utrecht. De aanvallende middenvelder opende in de eerste helft op mooie wijze de score en zag het beloftenteam van de Amsterdammers uiteindelijk met 2-1 winnen van de Domstedelingen. Mateo Cassierra maakte de tweede Amsterdamse treffer, nadat Utrecht op gelijke hoogte was gekomen.

De Jong wil natuurlijk in het eerste elftal spelen, maar weet dat dit soort wedstrijden belangrijk zijn. “Ik ben voor mijn fysiek blij dat ik speelminuten heb gemaakt. Ik voel me goed, maar ik moet meer wedstrijden spelen om fitter te worden. Dat zal ik zelf moeten afdwingen. Dit soort momenten moet je dan meepakken”, zegt hij tegen FOX Sports. Jong Ajax staat bovenaan in de Jupiler League. “Dat is netjes, het is heel knap dat ze zo bovenaan staan. En dan missen ze vandaag ook nog een hoop jongens.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.