Sigthórsson: ‘Ik ben belangrijk geweest voor Ajax’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 04 september 2015 12:29 – Bron: Ajax Life

1392888251

Kolbeinn Sigthórsson keerde donderdagavond even terug in de Amsterdam ArenA voor de wedstrijd tussen IJsland en Nederland. De spits speelde tot afgelopen zomer voor Ajax en heeft nu de overstap naar FC Nantes gemaakt. Hoewel het huwelijk tussen Ajax en Sigthórsson geen groot succes was, vond hij het mooi terug te zijn in Amsterdam. “Ik heb hier veel goede herinneringen, zoals drie kampioenschappen, maar ook ups en downs gehad”, vertelt de aanvaller.

In vier seizoenen bij Ajax speelde Sigthórsson slechts 105 officiële wedstrijden, scoorde 35 keer en gaf acht assists. “Ik heb niet een keer een volledig seizoen gespeeld, dan wordt het lastig om op topniveau te presteren. Ik moest te vaak weer fit worden, maar ik ben wel belangrijk geweest voor Ajax.” Hij zou het leuk vinden om nog een officieel afscheid te krijgen. “Ik heb gehoord dat Ajax mij een afscheid wil geven. Ik weet niet welke dag het beste is, maar hopelijk kom ik nog eens terug in de Arena.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.