Sinkgraven: “Ik zit nu op zeventig procent”

Daley Sinkgraven maakte na een afwezigheid van een jaar zijn rentree tegen ADO Den Haag. De 23-jarige Ajacied speelde de laatste 20 minuten mee. De linksback hoopt op nog meer speelminuten.

“Op deze manier vind ik het natuurlijk prima, maar het is niet reëel dat die momenten er consequent komen”, zegt Sinkgraven in het Algemeen Dagblad. “Misschien is de bekerwedstrijd eind deze maand tegen Roda JC nog een optie. In de winterstop spelen we in Amerika nog twee oefenwedstrijden. Dus uiteindelijk hoop ik wel aan mijn minuten te komen.”

Sinkgraven heeft natuurlijk nog wel tijd nodig om wedstrijdfit te worden. “Ik ben blij dat ik überhaupt weer op het veld sta. Niet steeds denk: als het maar goed gaat, als mijn knie het maar houdt. Een paar weken terug had ik die twijfel nog. Nu is dat gevoel gelukkig weg. Ik vertrouw mijn knie weer voor honderd procent. Qua conditie moet ik natuurlijk wat bijschaven. Ik zit nu op zeventig procent, schat ik in.”

Het contract van Sinkgraven loopt komende zomer af. De voormalige speler van Heerenveen weet nog niet waar zijn toekomst ligt. “Daar hebben we nog niet over gesproken. Daar was het moment ook niet naar. Natuurlijk is de toekomst belangrijk, maar ik ben alleen maar bezig geweest met dit moment. Na al die tegenslagen is het geweldig om terug te zijn. Nu echt helemaal fit worden”, aldus de technisch begaafde speler.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Algemeen Dagblad

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.