Sinkgraven kan lachen om cynisch applaus

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 03 oktober 2016 11:01 – Bron: Voetbal International

1470581730

Daley Sinkgraven stond zondag tegen FC Utrecht voor de vierde wedstrijd op rij opgesteld als linksback. De van origine middenvelder begon slecht aan de wedstrijd. “Mijn eerste helft was dramatisch. Dat kan niet”, stelt hij in gesprek met Voetbal International. “Er waren twee momenten waar ik de bal vergat mee te nemen, op dat moment is dat balen, maar als de beelden terugkijk, denk ik dat ik ook wel dubbel lig.”

Het publiek gaf een cynisch applaus toen Sinkgraven de bal daarna wel goed aannam. Dat kon hij wel waarderen. “Natuurlijk, daar kan ik wel om lachen. Ik moest gewoon door blijven gaan en in de tweede helft heb ik mezelf kunnen herpakken.” Voorlopig vindt hij het prima op linksback te spelen. “Ik ben blij dat ik speel, vaak negentig minuten. Nu focus ik me op deze positie, maar ik heb het middenveld nog niet helemaal uit m’n hoofd gezet.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.