Sinkgraven langer bij Ajax: ‘Ik wil mezelf bewijzen’

Daley Sinkgraven is terug van blessureleed, maakte inmiddels al speelminuten in het eerste en nu is er nog meer goed nieuws. “Ik had een optie in mijn contract om een jaar langer te blijven en die is gelicht, dus dat is mooi nieuws. Zeker na zo’n lastige periode”, doelt hij op een jaar lang blessureleed. “Ik wil mezelf weer bewijzen en daar heb ik nu iets langer de tijd voor.”

Sinkgraven is weer fit en voelt zich vrij in zijn hoofd. “Het gaat goed. Afgelopen weekend weer wat minuten meegepakt, dus het gaat lekker. Het vertrouwen in mijn knie heb ik nu ook helemaal terug, dus voor mij is die periode afgesloten. Het is nu belangrijk om minuten te maken, maar het elftal draait lekker dus het is lastig om ertussen te komen. Maar ik ga mijn uiterste best doen voor speelminuten en misschien wel een basisplaats.”

In gesprek met Ajax TV wordt hem ook gevraagd of hij een verhuurperiode ziet zitten vanaf de winterstop. “Dat zou een mogelijkheid kunnen zijn, maar dan moet ik daar wel sowieso spelen en ik heb nog niet veel minuten gemaakt, dus dat is voor een club een risico denk ik. Er is een kleine kans, maar voor nu is het nog niet aan de orde.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.