Sinkgraven: “Na tien minuten voelde ik mijn benen al”

Daley Sinkgraven heeft de laatste maanden of zelfs jaren afgezien met blessureleed. Gisteren mocht hij vanwege de blessure van Noussair Mazraoui meespelen in de kwartfinale van de Champions League. De 23-jarige Ajacied speelde een prima wedstrijd. Het deed de linksbenige speler zichtbaar goed.

“Zeker toen we de zege met onze fans vierden. Dat was wel een mooi moment”, zegt Sinkgraven tegen FOX Sports. De voormalige speler van Heerenveen vreesde voor zijn loopbaan. Hij kreeg tijdens zijn revalidaties zeker vier keer een terugslag. “Dan denk je op een gegeven moment, komt dit ooit nog wel goed?”, aldus de linksback.

Sinkgraven kreeg de afgelopen maanden nauwelijks speeltijd, want de geboren Assenaar heeft de geweldig presterende Nicolas Tagliafico voor zich. De Argentijnse international was gisteren echter geschorst en Mazroui kreeg zoals vermeld na tien minuten een enkelblessure. “Na drie minuten warmlopen moest ik plotseling het veld in”, zegt Sinkgraven. “Na tien minuten voelde ik mijn benen al, want het tempo lag heel hoog. In de eerste helft had ik het lastig maar in de tweede heft herpakte ik me. Toch moest ik tien minuten voor het einde naar de kant. Ik zat tegen kramp aan. Dat had de trainer goed gezien.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.