‘Sinouh en Verhoeven in beeld bij Ajax’
Ajax heeft in de zoektocht naar een nieuwe doelman zijn oog laten vallen op Khalid Sinouh en Jeroen Verhoeven. De Amsterdammers willen achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer nog een keeper aan de selectie toevoegen.

De afgelopen jaren vervulden Hans Vonk en Dennis Gentenaar die rol. Nu laatstgenoemde heeft getekend bij VVV-Venlo, moet Ajax op zoek naar een nieuwe derde doelman.

Volgens Bild is Khalid Sinouh de aangewezen kandidaat om naar Amsterdam te trekken. Martin Jol kent de keeper nog uit zijn tijd bij RKC Waalwijk en haalde hem afgelopen seizoen naar Hamburger SV. Daar is hij deze zomer vertrokken.

Sinouh zegt nog niets gehoord te hebben van Ajax, maar geeft tevens aan wel oren te hebben naar een hereniging met Jol. “Ze hebben me nog niet benaderd, maar ik sta open voor Ajax”, zegt hij.

Een andere kandidaat is Jeroen Verhoeven, doelman van FC Volendam. Volgens het Algemeen Dagblad is de 29-jarige sluitpost in beeld als opvolger van Gentenaar. Verhoeven doorliep in het verleden de jeugdopleiding van Ajax.

Reageren op dit bericht