Abdelhak Nouri

Situatie Nouri is nog onveranderd

Het is inmiddels een maand geleden dat Appie Nouri in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd. Ajax laat soms informatie los over zijn status en dat doet Marcel Keizer nu tegenover de NOS. “Ik ben geen dokter, maar hij is stabiel en ligt nog in het ziekenhuis. Hij kan zelf ademen, hartslag klopt goed, maar verder niet. Ik ben bij hem op bezoek geweest, voor steun aan zijn familie en Appie zelf. Het blijft moeilijk. “

Met het verstrijken van de tijd zet ook het verwerkingsproces binnen de selectie door en dat gaat volgens de hoofdtrainer van Ajax de goede kant op. “Je kan heus wel weer met plezier op het veld staan met de spelers, maar het is altijd met een rand”, stelt hij in aanloop naar de start van de competitie. “Voetbal is een goede afleiding. Het gaat de betere kant op, je ziet dat iedereen wel met meer plezier naar de club komt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.