Sjaak Swart

Sjaak Swart: ‘Vijftien punten die ze zo hebben weggegooid’

Sjaak Swart baalt ervan dat Ajax dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen landskampioen wordt. Hij vindt dat de Amsterdammers vooral naar zichzelf moeten kijken als de titel inderdaad wordt misgelopen.  “Ze hebben dit seizoen zes punten laten liggen tegen Vitesse, vijf punten tegen FC Utrecht en vier punten tegen ADO Den Haag. Dat zijn vijftien punten die ze zo hebben weggegooid. Dan wordt het wel erg moeilijk om kampioen te worden”, aldus Swart tegen De Telegraaf.

Mister Ajax weet dat zijn club nog minimale kans maken als ze zondag winnen van PSV. “Ik reken erop, dat ze de beuk erin gooien. Maar ik denk niet dat ze PSV nog van de titel af kunnen houden, want normaal gesproken is de achterstand te groot om nog goed te maken. Daarom was het zo’n domper, dat PSV afgelopen zaterdag tegen AZ geen punten heeft laten liggen. Daar heeft mijnheer Blom flink aan meegeholpen. Als PSV in die wedstrijd punten had verloren, was het nog wel spannend geworden.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.