Justin Kluivert

‘Slachtoffer’ Raiola: “Ben de slechterik en het is allemaal mijn schuld”

Ajax en Mino Raiola zijn na negen maanden onderhandelen over het nieuwe contract van Justin Kluivert nog steeds niet tot een overeenstemming gekomen. Of dat nog zal gebeuren is zeer twijfelachtig. Kluivert en zijn zaakwaarnemer Raiola hebben nogal uitbundige eisen.

“Ik heb gehoord dat ik Justin naar de uitgang loods”, zegt Raiola tegen De Telegraaf. “Als Ajax het zo naar voren brengt, dan zij het zo. Ik heb mezelf een regel opgelegd dat ik niet via de pers communiceer over contracten of onderhandelingen met een club. Als het Ajax uitkomt om mij als een boeman af te schilderen, is dat wat het is. Het toont weinig zelfreflectie. Ik neem alle verantwoordelijkheid, ben de slechterik en het is allemaal mijn schuld.”

Het kamp Kluivert eist een brutosalaris van anderhalf miljoen euro en daarnaast wordt er ook een doorverkooppercentage van veertig procent bedongen, waarbij twintig procent voor Kluivert is en twintig procent voor de zaakwaarnemer zelf. “Zo weinig?”, reageert Raiola met een ‘grapje’. “Over de inhoud van de contractbesprekingen doe ik geen mededelingen”, aldus de 50-jarige voormalige pizzabakker.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.