Wesley Sneijder

‘Sneijder moet Klaassen vervangen bij Ajax’

Ajax overweegt komende zomer een poging te wagen om Wesley Sneijder terug te halen naar Amsterdam, zo meldt het Turkse Sporx. Sneijder komt echter pas serieus in beeld als Davy Klaassen vertrekt. Afgelopen week liet de zaakwaarnemer van Klaassen weten dat de aanvoerder van Ajax komende zomer ‘sowieso vertrekt bij Ajax’. Naast Sneijder worden ook Lewis Baker en Sofyan Amrabat genoemd als mogelijke versterkingen bij een vertrek van Klaassen.

Sneijder staat momenteel onder contract bij Galatasaray en zijn verbintenis loopt komende zomer nog één jaar door. De 32-jarige middenvelder is dit seizoen met 13 assists de koning van de assists in de Turkse Süperlig. Sneijder speelde tussen 2002 en 2007 maar liefst 180 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, waarin hij 58 goals wist te maken en 44 assists gaf. Hij sprak onlangs over zijn opties bij een vertrek uit Turkije. “Amerika is één van de leukere, interessantere opties. Je hebt ook de Emiraten nog of iets dergelijks, of terugkeren naar Nederland. Dan heb je de meest logische mogelijkheden wel gehad.”

Bron:
Sporx

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.