Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 03 augustus 2008 19:24 – Bron: Voetbal International

Wesley Sneijder speelde zondag een kwartier mee tegen Arsenal in de Emirates Cup. De middenvelder van Real Madrid viel uit met een op het eerste oog zware blessure. Sneijder kwam na rust in het veld en verdraaide zijn linkerknie in een duel met Abou Diaby. Sneijder’s voeten stonden vast aan de grond, maar onder de druk van de Engelse verdediger draaide zijn lijf.

Met een van pijn vertrokken gezicht werd de oud-Ajacied per brancard van het veld gedragen. Wat precies de blessure is, en hoelang een eventueel herstel gaat duren, is nog niet bekend. Ajaxinside.nl wenst hem in ieder geval veel succes met zijn herstel en hoopt dat het meevalt.

Update: Het lijkt erop dat Wesley Sneijder de eerste seizoenshelft van de Primera División moet missen. De kleine middenvelder moet, volgens de medische staf van de Spaanse topclub, rekening houden met een zware kruisbandblessure. “We zijn allemaal erg aangeslagen door zijn blessure”, aldus Bernd Schuster, de coach van Real Madrid.

“Sneijder heeft veel pijn. We moeten de laatste onderzoeken afwachten, maar het ziet er slecht uit. De dokter kan gedetailleerder uitleggen wat er aan de hand is, maar we zullen hem zeker enige tijd kwijt zijn. Het is mogelijk iets met de kruisbanden in zijn linkerknie. Het gaat om een zware blessure. Laten we hopen dat het uiteindelijk minder ernstig is.”

De Duitse voetbalcoach was woedend over de tackle en hoe de de scheidsrechter, Mark Clattenburg, daarop reageerde: “Als je ziet dat er voor zo’n overtreding niet eens wordt gefloten, waar gaat het dan heen? Dit is wel het laatste waar op zaten te wachten.” Hamburger SV won de Emirates Cup vandaag verrassend.  

Reageren op dit bericht