Snel duidelijkheid over toekomst De Boer

1416953173

Frank de Boer zit deze week met de clubleiding van Ajax om de tafel om zijn toekomst te bespreken. De hoofdtrainer van de Amsterdammers, die voor zichzelf al een beslissing heeft genomen, heeft nog een contract voor één seizoen. Het is echter niet ondenkbaar dat De Boer al deze zomer wil vertrekken bij Ajax, omdat hij mogelijk op zoek wil gaan naar een andere uitdaging. Zijn zaakwaarnemer liet afgelopen week nog weten dat er niks speelt, maar dat De Boer wel openstaat voor clubs als Everton en Valencia.

Een andere mogelijkheid is dat De Boer toch verder wil bij Ajax en zelfs zijn contract wil gaan verlengen. “Mijn gevoel is nog steeds dat ik hier acht tot tien jaar blijf”, zei hij twee jaar geleden. Intussen is De Boer al goed op weg; hij is nu 5,5 jaar de hoofdtrainer van Ajax en wist in die periode vier keer de landstitel te veroveren. Bovendien lijkt de kern van de selectie zo goed als zeker bij elkaar te blijven, wat extra motivatie kan zijn om niet te vertrekken. Afwachten dus…  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.