Supporters Fans Ajax

Soap lijkt ten einde: “Magallán blijft bij ons”

De transfersoap van Lissandro Magallán lijkt eindelijk voorbij. Ajax probeerde al meer dan een half jaar om de Argentijnse verdediger naar Amsterdam te halen. Ajax en de 24-jarige voetballer waren het al eens over een vijfjarige verbintenis en de clubs waren het ook al eens over de transfersom.

Boca wilde echter eerst nog een vervanger halen. Die werd gehaald, maar nog steeds werd Magallán niet vrijgegeven door de Argentijns kampioen. Ajax wilde niet meer wachten en schakelde door naar Daley Blind.

Ondertussen lijkt dat nieuws ook doorgedrongen te zijn tot Argentinië. Daniel Angelici, de voorzitter van Boca, geeft er echter een andere draai aan. “Ja, hij blijft”, zegt Angelici tegen ESPN. “Het voorstel van Ajax was erg goed, maar we hebben de voorkeur gegeven aan het sportieve”, aldus de voorzitter. Angelici verwacht dat Magallan nog zeker een half jaar voor zijn club zal spelen.

Ajax-trainer Erik ten Hag liet al weten dat de Amsterdamse club een keuze zou maken tussen of Lissandro Magallán of Daley Blind. Die keuze lijkt nu definitief gemaakt.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.