South Crew stopt en trekt in bij VAK410

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 augustus 2015 13:21 – Bron: STH Crew

1392730136

South Crew trekt vanaf dit seizoen in bij VAK410. De supportersgroepering begon acht jaar geleden met het initiatief om meer sfeer in de Amsterdam ArenA te brengen. Dat gebeurde door middel van sfeeracties vanaf de zuidkant van het stadion, toen VAK410 zich nog aan de noordkant begaf. Met fantastische spandoeken voor spelers die vertrokken, of verschillende statements, zowel kritisch als humorvol, zorgde de STH Crew voor veel sfeer in het stadion.

Na acht jaar komt er dus een eind aan het tijdperk en voegt de South Crew zich samen met VAK410. “We hielpen al regelmatig mee met acties van andere groeperingen en in de loop van 2014-2015 zijn de onderhandelingen met VAK410 gestart over een definitieve overstap. We zijn toen tot het besluit gekomen om de South Crew op te heffen en ons aan te sluiten bij het tifo team van VAK410”, valt te lezen op de website. “We zullen ons steentje aan de sfeer in de ArenA dus bij blijven dragen, zowel visueel als vocaal.”

Bekijk hier een selectie van de sfeeracties in de afgelopen acht jaar. South Crew, bedankt!  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.