Spelers reageren op vertrek De Boer

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 12 mei 2016 11:04 – Bron: De Telegraaf

1437033057

De selectie van Ajax kreeg donderdagochtend te horen dat Frank de Boer vertrekt bij Ajax. De Telegraaf sprak een aantal spelers bij binnenkomst op De Toekomst. “Ik vind het natuurlijk jammer. Het is een goede trainer. Ik heb alleen maar lovende woorden voor hem, maar ik gun hem een mooie club”, aldus Nemanja Gudelj die dit seizoen veel vertrouwen kreeg van De Boer.

Davy Klaassen is nuchter onder het vertrek van de hoofdtrainer. “Het is geen grote verrassing, maar als het moment daar is, is het toch wel even raar”, aldus de aanvoerder. “Hoe Ajax verder moet zonder Frank? Er moet een andere trainer komen.” Mitchell Dijks reageerde oprecht, op z’n Dijks: “Het is natuurlijk wel kut. Maar het zei zo. Je moet verder.”

Daley Sinkgraven vindt het ook jammer dat De Boer een einde maakt aan zijn periode bij Ajax, maar kan de beslissing begrijpen. “Het is zijn keuze, maar wij kunnen er alleen maar achter staan.” Sinkgraven werd door De Boer naar Ajax gehaald en weet niet hoe zijn toekomst er nu uit gaat zien. “Natuurlijk vraag je je dat af, maar daar hebben we weinig over te zeggen.”

Bekijk hier de reacties op Video  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.