‘Spijkerman gaat contract ook verlengen’

Geschreven door Jeroen Geuijen – Uitgave: 22 mei 2013 09:22 – Bron: AD Sportwereld

Na Dennis Bergkamp en hoofdtrainer Frank de Boer gaat ook het derde lid van de technische staf van Ajax zijn contract verlengen. Volgens het Algemeen Dagblad zal Hennie Spijkerman binnenkort zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij de regerend landskampioen.

Voor De Boer, die dinsdag een mondeling akkoord bereikte met Ajax over een contract tot medio 2017, is het aanblijven van Spijkerman belangrijk. “Hennie heeft kwaliteiten die ik niet heb”, zo liet de oefenmeester onlangs optekenen. Bergkamp tekende recent een contract voor onbepaalde tijd bij de Amsterdammers.

Over twee jaar bereikt Spijkerman de pensioengerechtigde leeftijd van 65. Het is de bedoeling dat de assistent coach ook daarna in dienst blijft van Ajax. Sinds januari 2011 geldt hij als de rechterhand van De Boer, die destijds als eerste eis stelde dat de ervaren assistent aan de technische staf werd toegevoegd.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.