Stam wilde niet op vertrek De Boer wachten

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 25 februari 2016 13:03 – Bron: Telesport

Jaap Stam vertrekt na dit seizoen bij Ajax, ondanks dat hij weet dat de positie van hoofdtrainer komende zomer vrij kan komen. “Natuurlijk heb ik erover nagedacht wat er gebeurt als Frank de Boer besluit weg te gaan. Maar ik ga niet zitten afwachten. Daarnaast is het de vraag wat Ajax zelf wil. Alle rollen zijn nu ingevuld en daarom heb ik besloten te vertrekken”, aldus de voormalig centrumverdediger in gesprek met De Telegraaf. Stam is al vaker genoemd als potentiële opvolger van De Boer, mocht hij Ajax ooit verlaten.

Ajax heeft nog wel geprobeerd om Stam langer aan de club te verbinden. “Ik heb een gesprek met de directie gehad. En men was eigenlijk heel positief. Vandaar de vraag of ik mijn aflopende contract toch wilde verlengen als er niks anders komt. Maar nee, nog een jaar Jong Ajax zie ik niet zitten. Ik heb het bij Ajax goed naar mijn zin, maar wil uiteindelijk een echt eigen team en dingen zelf beslissen. Ik heb dan uiteindelijk twee leuke seizoenen gehad, spelers afgeleverd bij het eerste en daar ben ik trots op.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.