Stekelenburg uitgeschakeld voor rest van seizoen

Maarten Stekelenburg komt dit seizoen niet meer in actie voor Ajax. De doelman kampt met een liesblessure en moet een operatie ondergaan. “Ik moet aan mijn heup geopereerd worden om van mijn liesklachten af te komen. Daarna volgt een maandenlange revalidatie”, zo legt de voormalig Oranje-international uit op de clubsite van Ajax.

Stekelenburg keepte afgelopen zomer nog op het EK en was eerste keeper van Ajax na de schorsing van Onana. “Ik ga van het ene uiterste naar het andere. Toen ik in 2020 terugkwam bij Ajax had ik niet kunnen vermoeden dat ik hier als basisdoelman de dubbel zou winnen. Ik had ook niet verwacht dat ik vervolgens met Oranje op het EK op doel zou staan. Ik stopte daarna als international om me volledig op Ajax te kunnen richten. En nu zit opeens mijn seizoen erop door deze blessure, daar baal ik vreselijk van.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.