Streppel over Andersen: ‘Het is graag of niet’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 23 augustus 2015 17:29 – Bron: FOX Sports

Lucas Andersen zou al op weg zijn naar Willem II, maar volgens Jurgen Streppel is het nog niet honderd procent zeker. “Ik zal je vertellen, het is graag of niet. Anders moet je niet komen”, aldus de hoofdtrainer van de Tilburgers in gesprek met FOX Sports. “Ik heb wel het gevoel dat hij wil komen, maar we kunnen niet heel lang meer wachten. We hebben nog meer ijzers in het vuur en laten we hopen dat die ook haalbaar en betaalbaar zijn.”

Hoewel de deal nog niet is beklonken, houdt Streppel wel hoop op de komst van Andersen. “Het is een goede speler die op meerdere posities inzetbaar is, dus laten we hopen dat er snel witte rook komt.” Streppel sprak dan ook persoonlijk met de Deen. “Ik heb hem wel gesproken. Normaal lukt het me wel aardig om spelers te overtuigen, maar met Lucas duurt het even wat langer”, zegt hij met een glimlach. De trainer hoopt snel op een telefoontje van de Ajacied. “Dat zou fijn zijn ja.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.