Streppel over Andersen: ‘Veruit de beste speler’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 december 2015 09:55 – Bron: FOX Sports

1407787005

Lucas Andersen speelt op huurbasis voor Willem II en daar is Jurgen Streppel maar al te blij mee. “Lucas is veruit de beste speler in onze selectie, aan de bal moet ik daarbij zeggen. Hij ziet dingen die anderen niet zien”, aldus de hoofdtrainer van de Tilburgers in gesprek met FOX Sports voorafgaand aan het bekerduel tussen Feyenoord en Willem II. “Maar er komt meer bij kijken. Langzamerhand komt hij daar ook achter.”

De voetbalkwaliteiten van Andersen staan voor Streppel dus buiten kijf en nu ontwikkelt de Deen zich ook in verdedigend opzicht. “Tegen Heerenveen maakte hij op de achterlijn een tackle om de bal te veroveren. Dat zijn dingen die hij ook moet leren om aan de bal beter te worden.” Volgens Streppel kan Andersen bij Ajax slagen. “Hij heeft bij Ajax al een paar hele goede wedstrijden gespeeld. Ik heb hem een keer tegen Barcelona zien spelen, toen was hij de beste man van het veld. Dus de kwaliteit heeft hij absoluut.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.