Strijd om Tete lijkt los te gaan barsten

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 17 april 2016 10:53 – Bron: Voetbalzone

1438787437

Zowel Manchester United als Juventus lijken volgens diverse Britse media komende zomer werk te willen gaan maken van Kenny Tete. De rechtsback, wiens belangen worden behartigd door Mino Raiola, werd onlangs aanbevolen in Turijn. Nu schijnt de ploeg van Louis van Gaal ook serieuze interesse te tonen in de 20-jarige Tete. De verdediger staat nog tot de zomer van 2018 onder contract in Amsterdam.

De Italiaanse grootmacht heeft al meerdere malen op de tribune gezeten om de verrichten van Tete te volgen. Daarnaast is de verstandhouding tussen Raiola en Juventus uitstekend te noemen. De zaakwaarnemer bracht in het verleden al meerdere spelers naar Turijn. Of The Mancunians de prestaties van Tete al hebben bekeken is onbekend. Toch zijn beide clubs geen onbekenden van elkaar. Twee jaar geleden trok Daley Blind de Amsterdamse deur achter zich dicht om aan een avontuur in Manchester te beginnen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.