Luis Suarez

Suárez hint op terugkeer naar Nederland

Luis Suárez sluit een terugkeer bij Ajax niet uit. De Uruguayaanse topspits vertelt dat in gesprek met Ajax Life. “Eén ding zit me nog altijd dwars: de wijze waarop ik vertrokken ben. Ik ging naar Liverpool op het moment dat ik geschorst was vanwege het bijtincident met Otman Bakkal. Zo hoor je niet bij een club te vertrekken”, aldus de aanvaller die ook nog nooit kampioen werd met Ajax.

Al maakte hij wel tot de winterstop deel uit van de selectie die in 2010/11 kampioen werd. “Ik zie dat alleen niet als mijn kampioenschap. Toen ik vertrok, stonden we negen punten achter. Ik kan moeilijk zeggen dat Ajax dat jaar dankzij mij kampioen is geworden” Op dit moment zit hij echter nog goed in Barcelona. “Dit is de club waar ik altijd voor hoopte te spelen, die droom is uitgekomen. Maar wie weet wat er over een paar jaar gebeurt. Vorig jaar heb ik met mijn vrouw nog een bezoek aan Amsterdam gebracht. Het is een plek die mij dierbaar blijft.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.