Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 26 december 2010 23:23 – Bron: Voetbal Zone

Luis Suárez is toe aan een verandering van omgeving, zo geeft hij aan in een uitgebreid interview met de Uruguayaanse krant El País. “Het is mijn droom om in de Spaanse Liga te spelen”, zei de Uruguayaanse aanvaller. “Ik wil graag een verandering van omgeving. Ik wil beter worden, en dan bedoel ik niet alleen in economische opzicht”, verklaart Suárez in de kersteditie van het landelijke nieuwsblad.

“Ook in het voetbal wil ik beter worden. Ik wil leren van anderen en tonen wat ik in mijn mars heb. In de Nederlandse competitie is daar niet meer genoeg ruimte voor. Ik wil de stap wagen, en het is mijn droom om in Spanje te spelen. Maar ik weet dat ik al die zaken niet zelf in de hand heb.” Suárez blikte ook nog even terug op het jaar 2010. “Als het aan mij ligt dan komt er nooit een einde aan 2010. Het was een jaar om nooit te vergeten; het WK, de geboorte van mijn dochter en natuurlijk alle persoonlijke prijzen. Dat alles betekent veel voor me, zeker omdat ik pas 23 jaar ben.”  

Ik vind het heel vreemd. Voordat hij geschorst werd was hij nog tevreden en wou hij niet bij Ajax weg enz. enz., en nu hij geschorst is omdat hij iemand gebeten heeft wil hij weg
Dan moet je juist zeggen van :
Als ik mijn schorsing heb uitgezeten wil ik beter dan ooit terug keren! Maar nee hoor, meneer Suarez denkt alleen aan zichzelf.
Jammer, het is zo’n goede speler.
Reageren op dit bericht