Sulejmani waarschuwt ex-ploeggenoten

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 juni 2013 13:59 – Bron: Voetbal International

Miralem Sulejmani heeft Ajax via de achterdeur verlaten. Hij speelt intussen bij Benfica, maar tegenover Voetbal International geeft hij nog wel een interview. Daarin waarschuwt hij zijn voormalige collega’s uit Amsterdam. “Laat het voor mijn ex-ploeggenoten een voorbeeld zijn: kom nooit in deze situatie”, aldus Sulejmani. De Serviër doelt daarmee op een seizoen bij Ajax spelen met een aflopend contract.

De aanvaller is blij met de kans die Benfica hem geeft. “Ik heb me lang geprepareerd op een nieuwe kans, deze wil ik grijpen. Binnen het team is heel veel concurrentie, er is meer kwaliteit dan bij Ajax. Het zal daar zwaarder zijn om me te onderscheiden”, stelt de international. “Voor het geld hoefde ik niet naar Benfica te gaan, wat dat betreft waren er ook andere opties. Maar ik ben nog altijd maar 24 jaar en geloof nog in een mooie carrière.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.