Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 06 februari 2013 20:47 – Bron: Soccernews

Miralem Sulejmani heeft afgelopen maand een aanbieding gehad van West Ham United. De 24-jarige Serviër moet weg bij Ajax en leek ook te gaan vertrekken in januari. Uiteindelijk staat de aanvaller nog altijd onder contract bij de Amsterdammers en zodoende loopt hij aankomende zomer transfervrij de deur uit. In de Servische media laat Sulejmani weten dat West Ham vorige maand interesse toonde. Het aanbod was zowel voor Ajax als voor de speler zelf niet voldoende om tot een transfer te komen.

De interesse van de Engelse club is niet verrassend. In de tijd dat Martin Jol trainer was van Ajax en Sulejmani amper speelde was een overgang naar West Ham aanstaande. Dat ging toentertijd niet door vanwege een probleem met de werkvergunning van de 12-voudig international. Nu was het aanbod van The Hammers financieel niet aantrekkelijk genoeg voor de linkspoot.

Doordat het uiteindelijk niet tot een transfer kwam, blijft Sulejmani tot het eind van het seizoen verbonden aan Ajax. De aanvaller dient zijn contract in Amsterdam uit en zal waarschijnlijk zijn laatste maanden doorbrengen bij Jong Ajax. Sulejmani komt niet meer voor in de plannen van trainer Frank de Boer en doordat hij zijn contract niet wil verlengen, is er bij De Boer geen behoefte om hem nog op te stellen.  

Reageren op dit bericht