Sulejmani ziet dat Ajax is veranderd: “Verwacht geen 3-0 verlies”

Vooraf repte Miralem Sulejmani nog over een ”speciale wedstrijd” voor hemzelf, maar na de wedstrijd was er weinig plek voor enige vreugde. De ex-Ajacied en zijn team Young Boys werden volledig afgedroogd door Ajax en kwamen met een 3-0 nederlaag nog goed weg.

‘Dit was een moeilijke wedstrijd. Ajax was heel goed in vorm’, aldus de Servische aanvaller in gesprek met RTL7. ‘Het was voor ons moeilijk om een weg naar ons eigen spel te vinden. We zijn heel teleurgesteld. Ik heb mijn best gedaan. Vooral verdedigend. Aanvallend heb ik weinig laten zien. We hebben niet in onze eigen stijl kunnen voetballen en daar zijn we heel teleurgesteld over”, zegt de inmiddels 32-jarige speler.

Ajax is niet meer dezelfde club toen Sulejmani er speelde. ‘Je verwacht niet van tevoren dat je hier met 3-0 gaat verliezen’, gaat Sulejmani verder, maar van opgeven is nog geen sprake: ‘Er is nog een wedstrijd te gaan. Het wordt moeilijk, maar we geven niet op. We spelen nog in ons eigen stadion en doen ons best. Dan zien we wel welk resultaat we neer kunnen zetten.’

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
RTL7

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.