Sven Mislintat: ‘Hij is precies wat we nodig hebben’

Josip Sutalo is heel blij met zijn transfer naar Ajax. “Ik zit nu bij één van de beste clubs van Europa en de beste van Nederland. Ik ben trots dat ik de deze club de komende jaren mag vertegenwoordigen”, zo luidt zijn eerste reactie op Ajax.nl. “Toen ik het aanbod van Ajax kreeg, hoefde ik niet lang na te denken. Dit is goed voor mijn ontwikkeling en ik denk dat ik goed bij de club pas. Op het veld probeer ik altijd honderd procent te geven om het team te helpen en het beste resultaat te behalen.”

Ook Sven Mislintat is in zijn nopjes met de kersverse aanwinst. “Het duurde lang om hem binnen te halen. We hebben veel respectvolle gesprekken gehad met Dinamo Zagreb. Het was een lastige situatie omdat zij nog voorronde Champions League speelden, maar alle partijen hebben er alles aan gedaan. We zijn blij dat het gelukt is”, aldus de technisch manager.

“Hij is een geweldige speler voor Ajax en ook Europees gezien staat hij er al goed op. Hij blijft altijd rustig en is een echte leider in de defensie. Hij is precies wat we nodig hebben om de verdediging te versterken. Hij is een complete verdediger die ook snel is en zo goed als tweebenig waardoor hij op beide posities centraal achterin kan spelen.”

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.