Tadic: “Het is onacceptabel, onmogelijk”

Ajax verloor  in de seizoensopening direct twee punten. Thuis tegen Heracles werd het een 1-1 gelijkspel. Dusan Tadic was behoorlijk kwaad over het puntenverlies, maar vooral over de makke wedstrijdinstelling van zijn teamgenoten.

“Op vijftig procent winnen we van niemand”, zegt de 29-jarige Ajacied tegen De Telegraaf. “Heracles komt hier, vecht wel en pakt een punt. Het moet voor ons een grote les zijn. Als je voor Ajax speelt, mag dit niet gebeuren. Voor je eigen fans moet je altijd scherp zijn en honderd procent geven. Als we dat doen, hebben we geen zorgen. Maar nu verdienden we het niet om te winnen.”

De Servisch international is nog niet klaar met zijn tirade: “Heracles voelde steeds meer een kans te maken. Het is onacceptabel, onmogelijk. Je kunt niet altijd goed spelen. Maar er is nooit een excuus om je niet maximaal in te zetten,” aldus Tadic, die al vooruit kijkt naar morgen. Dan staat Standard Luik te wachten. “Wat we tegen Heracles deden, was niet genoeg. We kunnen niet wachten tot iemand anders het voor ons opknapt. Dit is een wake-up-call voor iedereen. We kunnen allemaal goed voetballen, maar mógen niet gemakzuchtig zijn.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.