Tadic: “Ik kan mezelf toch niet van het veld toveren”

Scheidsrechter Damir Skomina schreef geschiedenis. Gisterenavond heeft de VAR voor het eerst in de geschiedenis ingegrepen tijdens een wedstrijd in de Champions League. Na het bekijken van de beelden werd besloten dat Real-doelman Thibaut Courtois werd gehinderd door de Ajax-aanvaller Dusan Tadic.

Tadic snapt niets van die beslissing. “Ik zou hinderlijk buitenspel hebben gestaan en Courtois hebben gehinderd. Maar ik kan mezelf toch niet van het veld toveren”, zegt de Ajacied in gesprek met De Telegraaf. “Volgens mij is het gewoon een doelpunt.”

Behalve van het afgekeurde doelpunt was de Serviër ook ongelukkig over de gemiste Ajax-kansen. “Jammer is ook dat we in de eerste helft te veel kansen onbenut hebben gelaten. Real Madrid kreeg maar twee goede mogelijkheden, maar scoorde wel tweemaal. Dat was het verschil.”

Ook de international zag dat de beleving tegen Real vele malen hoger lag dan afgelopen zaterdag tegen Heracles. “Ik snap dat mensen niet begrijpen dat we tegen Real zo goed spelen en het tegen Feyenoord en Heracles Almelo hebben laten liggen”, geeft Tadic toe. “Dat mag ook niet, al is voetballen in deze ambiance wel heerlijk.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.