Tadic: “Laten geweldige dingen zien als iedereen in dienst van het team speelt”

Dusan Tadic was zeer belangrijk deze avond. Ajax won met liefst 1-4 van de houder van de Champions League. De grootste Europese thuisnederlaag ooit voor de rijke Spaanse club. De 30-jarige Servier deed zijn favoriete club zeer veel pijn met een goal en twee assists.

,,Zidane was altijd mijn favoriete speler, alles wat hij deed was speciaal”, zegt de Ajax-aanvaller tegen Veronica. “Ik heb waarschijnlijk te veel naar video’s van hem gekeken. We speelden tegen de beste club ter wereld. Dan is het heel speciaal om op zo’n manier daarvan te winnen”, aldus de Ajacied.

In zijn eerste seizoen heeft Tadic met zijn goals en assists al veel waarde gehad voor Ajax. “Ik ben heel trots. Op al onze fans, op onze spelers, op onze trainersstaf, op onze directeuren. Ik denk dat we heel veel mensen blij hebben gemaakt. Voor zulke avonden ben ik naar Ajax gekomen. We laten geweldige dingen zien als iedereen in dienst van het team speelt. We moeten gewoon hetzelfde blijven doen”, zo kijkt de international al verder dan vandaag.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.