Dušan Tadić zou zaterdag na het interland-duel van Servië tegen Portugal een hamstringblessure hebben opgelopen, zo melden verschillende Servische media. Het staat vast dat Tadić het duel met Luxemburg aanstaande dinsdag mist, maar de ernst van de blessure is nog onbekend.

Het is nog niet duidelijk of de aanvoerder van Ajax 1 de blessure heeft opgelopen in de voor Servië verloren EK-kwalificatie wedstrijd tegen Portugal. Door dit verlies is de kans dat Servië het EK haalt gering, de ploeg van Dušan Tadić staat nu gedeeltelijk derde samen met Luxemburg in groep B. Ajax treedt komende zaterdag aan tegen SC Heerenveen en volgende week volgt het belangrijke duel in de UEFA Champions League tegen Lille. Of  Tadić deze duels mist is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat dit een forse tegenslag is voor de Amsterdammers die na de blessure van Donny van de Beek nog een belangrijke speler eventueel ziet afhaken.

[UPDATE] De zakenwaarnemer van Tadić meldt zojuist dat het gaat om een overbelaste spier en dat de duels tegen SC Herenveen en Lille niet in gevaar zijn.

Reageren op dit bericht