Tadic: “Misschien is de nederlaag bij PSV wel ergens goed voor geweest”

Dusan Tadic ziet dat Ajax nog steeds groeiende is. De dertigjarige Serviër vindt dat communicatie een zeer belangrijk wapen is in de progressie bij spelers en trainer. De Ajacied heeft al uitgebreide praatsessies achter de rug met de Ajax-coach Erik ten Hag.

“We voelen ons comfortabel, iedereen is on the same page (heeft hetzelfde voor ogen, red.). Je kunt in een seizoen niet alle wedstrijden winnen. Al hebben we dit jaar heel veel goede momenten”, zegt Tadic tegen De Telegraaf. “Maar misschien is de nederlaag bij PSV wel ergens goed voor geweest”, vervolgt de international. “We hebben de dingen geanalyseerd die niet goed gingen, maar we zijn op de goede weg en moeten dat volhouden.”

Tadic ziet bij Ajax een goede mix van jong en oud. “Het is in elk team belangrijk dat je een mix tussen ervaren en talentvolle spelers hebt. Alleen jonge of oude spelers is niet goed. In onze groep zie je de chemie. Lasse, Klaas-Jan, Daley en ik zijn er met onze routine om de jonkies te helpen. En de jongeren doen het fantastisch, zijn good boys en luisteren goed.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.