Tadic: “Ten Hag is een echte topcoach”

Dusan Tadic heeft het nog altijd enorm naar zijn zin bij Ajax. De 32-jarige aanvoerder haalde afgelopen zondag zijn tweede dubbel met de Amsterdamse club. Hij geniet van het samenwerken met trainer Erik ten Hag. De Serviër heeft mooie woorden over voor de Tukker.

Tadic hoorde afgelopen vrijdag dat Ten Hag zijn contract heeft verlengd tot medio 2023. De international was verheugd met dit nieuws. “De trainer doet het heel erg goed met Ajax. Hij is een professional en in het voetbal gefocust op de kleinste details. Over de contracten en de lengtes daarvan ga ik natuurlijk niet. Maar het is een echte topcoach en ik hoop dat hij nog lang bij de club blijft”, zegt Tadic in gesprek met De Telegraaf.

De captain vindt niet dat Ajax nu gezien kan worden als het Bayern München van Nederland. Voor deze titel is weer hard gewerkt door alle Ajacieden in alle lagen van de club. “Zo makkelijk is het uiteraard niet. Wat zei Cruijff daar ook alweer over? ‘Ik heb een zak met geld nog nooit zien scoren’. Natuurlijk is het handig als je er ten opzichte van andere clubs financieel goed voor staat, maar alleen daarmee ga je zeker niet winnen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.