Tadic vindt dat arbitrage wedstrijd verwoest: ‘Dit kán niet’

Dusan Tadic reageerde furieus na het 4-4 gelijkspel tegen Chelsea. Ajax stond met 2-4 voor toen scheidsrechter Gianluca Rocchi in één minuut twee Ajacieden met een tweede gele kaart het veld uit stuurde. “Het is onmogelijk dat iemand onze wedstrijd op deze manier verwoest”, stelt Tadic na afloop tegenover Veronica. “We hadden alles onder controle. Ik snap gewoon niet dat hij twee keer rood geeft in één actie. Dat snap ik niet.”

De Serviër is boos. “We moeten hier woedend over zijn. Dit kán niet”, aldus de aanvoerder van Ajax. “Ik moet het nog checken, maar volgens mij mág het niet eens: twee keer rood geven in dezelfde actie.” Tadic is wel trots op hoe de ploeg een punt uit het vuur sleepte met negen man. “Na die twee rode kaarten werd het een totaal andere wedstrijd. Wij mogen trots op onszelf zijn. Het was gewoon niet mogelijk om met negen man nog te voetballen. We hadden alles in handen, waren veel beter. We hadden vanavond moeten winnen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.