Tagliafico: “Martinez is een slimme jongen, die zich snel heeft aangepast”

Nicolás Tagliafico is blij met zijn landgenoot Lisandro Martínez. De Argentijnen zijn twee defensieve steunpilaren van Ajax. Tagliafico komt ondertussen twee jaar uit voor de Nederlands kampioen. Martínez nog maar een half jaar.

Tagliafico is onder de indruk van de snelle opmars van de eenmalige international. De 25-voudig international is vol lof over Martinez. “Hij is een slimme jongen, die zich snel heeft aangepast”, zegt de 27-jarige Ajacied in gesprek met FOX Sports. “Hij geeft altijd honderd procent en is een grote aanwinst voor de ploeg. Hij heeft veel energie en is nog jong. Dat geldt eigenlijk voor bijna alle spelers bij Ajax. Hij is heel goed.”

Behalve dat beide spelers Argentijnen en verdedigers zijn hebben beide Ajax-spelers nog iets gemeen. Ze hebben allebei vechtlust en doorzettingsvermogen in hun pakket. Ook wel ‘grinta’ genoemd. “Ik denk dat we nog meer pit nodig hadden in de ploeg”, aldus Tagliafico. “Dat had ik al wel, maar het is altijd goed om spelers te hebben die dat ook brengen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.