Erik ten Hag persconferentie

Tagliafico ontbreekt tegen Feyenoord: ‘Geen rekening mee gehouden’

Erik ten Hag kan zondag tegen Feyenoord geen beroep doen op Nicolás Tagliafico. “Daar hadden we geen rekening mee gehouden. Soms vallen dingen tegen, daar moet je mee om kunnen gaan”, aldus de oefenmeester tijdens de persconferentie. Noussair Mazraoui is wel fit en speelt mogelijk linksback, maar zou ook zo maar kunnen dat Ten Hag net als tegen Heerenveen weer kiest voor de variant met Magallán centraal en Blind als linksback. “Dat durven we zeker aan. Maar we gaan eerst alles even op een rijtje zetten en dan een keuze maken.”

Ook ging het over Feyenoord, de tegenstander dus van zondag. “Iedereen heeft het continue over een tweestrijd tussen Ajax en PSV, maar Feyenoord hoort daar ook bij. Aan het begin van het seizoen heb ik dat al gezegd en daar sta ik nog steeds achter”, aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers. “Als je kijkt naar het spelerspotentieel van Feyenoord, dan is dat uitstekend.” Ten Hag heeft vooral zin in de wedstrijd en verwacht niet dat zijn ploeg onder de indruk zal zijn van de sfeer in De Kuip. “Feyenoord – Ajax is een wedstrijd op zich. We hebben in de Champions League veel ervaring opgedaan met dit soort wedstrijden in dit soort entourages. We kijken ernaar uit, dit zijn de wedstrijden die je wil spelen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.