Matthijs de Ligt

Talent van het jaar De Ligt: ‘Niks gehoord van Tottenham’

Matthijs de Ligt werd na afloop van Ajax – AZ (3-0 red.) verkozen tot Talent van het Jaar voor de supporters van Ajax. De aanvoerder was tevreden over de zege op de Alkmaarders. “We hadden het in de eerste helft in het begin moeilijk. AZ voetbalde goed mee en was een paar keer gevaarlijk in de omschakeling. Daarna kregen we wel de overhand en dat resulteerde ook in de 1-0. Uiteindelijk win je hier met 3-0, dus ik denk een goede uitslag.”

In gesprek met FOX Sports werd hem ook gevraagd naar de geruchten dat Tottenham Hotspur hem komende zomer naar Engeland wil halen. “Of Tottenham Hotspur zich heeft gemeld? Daar weet ik niets van”, aldus De Ligt. “En mijn zaakwaarnemer weet er ook niets van. Ik heb vandaag een wedstrijd met Ajax gespeeld en volgende week staat er nog een wedstrijd op het programma, dus ik focus me daar op dit moment op.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.