Talenten mogen zich laten zien van Bosz

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 25 juni 2016 13:50 – Bron: Voetbal International

1463148872

Maandag begint voor Ajax al de voorbereiding op het nieuwe seizoen en zal Peter Bosz beginnen aan zijn klus als hoofdtrainer van Ajax. Zoals altijd start de selectie op maandag met individuele testen en volgt de dag erop een duurloop. Woensdag zal de eerste veldtraining plaatsvinden. Kasper Dolberg, Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong mogen van Bosz ook aansluiten bij het eerste elftal.

Ook voor Donny van der Beek, Robert Muric en Vaclav Cerny zullen bij de groep zitten, zo meldt Voetbal International. Het drietal maakte reeds hun debuut in het eerste elftal. De internationals Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Riechedly Bazoer, Lasse Schöne en Arek Milik krijgen langer vrijaf. Hetzelfde geldt voor nieuwelingen Davinson Sánchez en Mateo Casierra.

Op 4 juli vertrekt de selectie naar Mayrhofen in Oostenrijk om hier een trainingskamp te beleggen. Na deze week houdt Ajax op 11 juli een open training en wordt er een dag later geoefend tegen AFC. Op 16 juli treden de Amsterdammers vervolgens aan tegen AA Gent uit België en het Russische Krylia Sovetov Samara op het terrein van USV uit Nieuwleusen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.