Talentvolle middenvelder blijft Ajax trouw

Geschreven door Krist Stoelwinder – Uitgave: 19 december 2016 12:38 – Bron: Ajaxinside.nl

1482147220

De afgelopen maanden gonsde het in de Engelse pers van de geruchten over een mogelijke transfer van Ajax-talent Noa Lang. De middenvelder zou een stap naar topclub in Engeland gaan maken. Hij maakt nu zelf een einde aan alle onzekerheid.

In gesprek met Ajaxinside.nl vertelt hij het volgende: “Er is absoluut geen sprake van een overstap, waar dan ook naar toe.” Het talent verruilde in 2013 de jeugdopleiding van Feyenoord voor die van de Amsterdammers. Lang maakte die overstap destijds vanwege zijn Ajax-hart Een vroege transfer is nu dan ook zeker niet aan de orde.

Sterker, de 17-jarige middenvelder heeft een droom en het intense verlangen om uiteindelijk het eerste elftal van Ajax te halen. “Als kleine jongen droomde ik over Ajax en de Arena, laten we proberen die droom waar te maken…” Met de woorden van de A-junior en met de wetenschap over welke kwaliteiten Lang beschikt, lijkt een contract niet ver weg. Daarover kan de jeugdspeler uit Rotterdam alleen nog geen duidelijkheid geven. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.