Frenkie de Jong

Telegraaf: PSG ver met De Jong; club voldoet ‘bijna’ aan vraagprijs van 75 miljoen

In het restaurant Amstel Hotel onderhandelde gisteren (vrijdagavond) een delegatie van Paris Saint-Germain urenlang met het management van de Ajacied Frenkie de Jong, meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant heeft de speler zelf al een gesprek achter de rug met PSG-trainer Thomas Tuchel.

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van De Jong, zat een maand geleden nog met de technisch leiding van PSG, waaronder ex-Ajacied Maxwell, in de Amsterdamse Harbour Club. Gisteren zat er dus een zwaardere delegatie van PSG met Dursun aan tafel. Volgens De Telegraaf heeft De Jong zijn zaakwaarnemer de taak gegeven om de deal met de Franse kampioen rond te maken. Daarmee zouden ze onder andere Manchester City, FC Barcelona en Juventus hebben afgetroefd.

Dat De Jong en PSG de overgang nu rond maken zou ook betekenen dat directeur voetbalzaken Marc Overmars tevreden is met het geboden bedrag voor de 21-jarige international. Dat bedrag zou zo’n 75 miljoen euro bedragen. De Ajax-directeur heeft daarom De Jong toestemming hebben gegeven om te onderhandelen met de club uit Parijs.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.