Ten Hag: “0-2 werd om onbegrijpelijke redenen afgekeurd”

Bron
ESPN

Erik ten Hag baalt van de uitschakeling van zijn Ajax in de kwartfinale van de Europa League, maar de coach was ook trots op zijn eigen team. Volgens Ten Hag had Ajax weer eens gedomineerd.

“We hebben 2 keer de tegenstander gedomineerd, maar toch vlieg je eruit. Dat geeft natuurlijk een vervelend gevoel”, aldus Ten Hag voor de camera van ESPN. “Maar we kunnen ook trots zijn op de manier hoe we deze 2 wedstrijden zijn aangegaan.”

“We hebben over 2 wedstrijden genoeg kansen gehad, maar zijn niet effectief genoeg geweest in de 16 van de tegenstander”, zo gaat Ten Hag verder. Ajax legde een slechte basis in de eigen Johan Cruijff Arena (1-2 verlies). “Vanavond hebben we ook kansen gehad. In de 2e helft maak je de 1-0 en 2-0, dus je kunt niet zeggen dat we het alleen in Amsterdam hebben laten liggen.”

Na rust werd er nog een doelpunt van Dusan Tadic afgekeurd. Met die scheidsrechterlijke beslissing had de trainer moeite. “Dat doelpunt werd om onbegrijpelijke redenen afgekeurd. De scheidsrechter stond er bovenop en liet het spel doorgaan. Als hij de situatie beoordeeld heeft, is het gewoon een reglementair doelpunt.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.