Ten Hag blij, maar “moeten kritisch zijn, want we geven ook wat weg”

Erik ten Hag zag gisteren zijn Ajax met 2-0 winnen van Besiktas. De coach was blij met de winst, maar hij zag nog wel verbeterpunten. De Amsterdamse ploeg miste gisteren veel kansen, vooral in de eerste helft, en liet de Turken soms aanvallend teveel toe.

“We moeten scherper zijn, op sommige momenten wat rustiger zijn. Maar soms is het ook pure pech, want als ik naar de kopbal van Sébastien Haller kijk… De keeper wist zelf niet eens hoe hij die bal eruit hield. Het was echter wel weer zo’n avond dat we veel kansen onbenut lieten. Dat kan niet als je op dit niveau succesvol wil zijn.”

Toch zegt Ten Hag voor de camera van RTL dat hij ‘heel tevreden’ is na de wedstrijd tegen Besiktas. “We hebben namelijk drie punten, twee keer gescoord en nul goals tegen gekregen. In de Champions League is dat uitstekend, maar we hadden er natuurlijk een paar meer kunnen maken.”

“We moeten kritisch zijn, want we geven ook wat weg”, vervolgt Ten Hag. “Met de afgekeurde goal komen we eveneens heel goed weg, denk ik. Ze spelen daar toch vrij makkelijk door ons middenveld heen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.