Ten Hag blij met resultaat en optreden Schuurs

Erik ten Hag reageerde na afloop van de 1-4 zege op VVV tevreden. “Je moet de eerste goal hebben, want kansen creëren was lastig. Je moet achter de verdediging komen en de keren dat we dat deden, creëerden we gelijk kansen. De goal kwam er ook uit voort, waarna het de tweede helft steeds eenvoudiger werd. We hebben goede tegengestelde loopacties gehad”, analyseerde hij tegenover FOX Sports.

Perr Schuurs begon weer als centrumverdediger naast Lisandro Martinez. Ten Hag is blij met het optreden van de Limburger. “Schuurs was uitstekend, ondanks het slippertje dat hij overigens zelf corrigeert. Hij is heel snel en kan ruimtes dichtlopen. Dat is wat wij vragen van een centrumverdediger”, aldus een tevreden oefenmeester die Promes en Ziyech moest wisselen met blessures. “Quincy moest eruit. Hij had last van zijn enkel, die steeds meer ging opspelen. Wat betreft Hakim moeten we afwachten. Dinsdag is snel, maar we gaan kijken.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.