Ten Hag boos op Lang: “Accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt”

Ajax-trainer Erik ten Hag was in de eerste helft van Telstar – Ajax niet blij met het optreden van Noa Lang. De twintigjarige aanvaller mopperde tegen aanvoerder Dusan Tadic. Dit was tegen het zere been van de coach.

“Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt”, zegt Ten Hag na de 3-4 winst in Velsen-Zuid tegen FOX Sports. “Dat wil niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft, maar op dat moment moet je je mond houden, accepteren en doorgaan.”

Ten Hag is nog niet tevreden over Lang. “Laatst bij FC Twente (2-5, hattrick Lang, red.) deed hij heel goede dingen en vandaag scoort hij weer, maar het wisselt. Hij kan geweldig goed voetballen. Dat zie je vandaag ook weer bij vlagen, maar het moet structureel worden”, aldus de Tukker.

Tevreden was Ten Hag ook niet over de drie tegengoals. Twee kwamen er voort uit een hoekschop. “We hebben in vijf maanden tijd geen goal tegen gekregen uit een spelhervatting en nu opeens drie in de laatste wedstrijden. Dat kan niet en is onaanvaardbaar. Je moet gewoon je man dekken, anders niks. Dit gaat gewoon niet.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.