Ten Hag denkt dat Alvarez bij Ajax blijft: “Die kans lijkt me heel groot”

Edson Álvarez is ongelukkig bij Ajax, maar trainer Erik ten Hag is niet van plan om de Mexicaan in de winterstop te laten vertrekken. Valencia zou belangstelling hebben voor de 23-jarige Ajacied.

“Het is mij niet bekend. We gaan weer richting een transferwindow en dan zijn er altijd geruchten. Zoals je weet: als we wat te melden hebben, horen jullie het vanzelf”, zegt Ten Hag tegen FOX Sports. De kans dat Álvarez blijft bij Ajax, is volgens de Ajax-coach groot. “Die kans lijkt me heel groot. We willen gewoon geen spelers verliezen.”

“Je ziet het: je hebt álle spelers nodig. Het is al een zwaar jaar en er komt een nog zwaarder voorjaar aan, waarin we om de drie dagen een wedstrijd spelen”, zo vervolgt Ten Hag zijn verhaal. “Dan heb je gewoon een brede kleedkamer nodig om dingen te kunnen opvangen. Je kunt niet steeds met dezelfde elf spelen. Dat is onmogelijk. Ik denk dat iedereen die het afgelopen half jaar in de kleedkamer zat erbij betrokken is en dat zal het komende half jaar niet anders zijn.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.