Ten Hag: “Er is altijd beweging rond spelers”

Erik ten Hag wil de selectie van Ajax bij elkaar houden. De transfermarkt is nog drie dagen open, tot aanstaande dinsdag 2 februari. Tot dan kunnen er nog spelers vertrekken en spelers aangetrokken worden. De Ajax-trainer weet echter niet zeker of dat zal gebeuren.

“Pfoe, nee. Ik kan niet in de glazen bol kijken”, zei Ten Hag na Ajax – Willem ll (3-1) op de persconferentie. “Ik hoop dat deze selectie bij elkaar blijft, maar je weet het niet zeker.” Quincy Promes is een speler die in verband wordt gebracht met een transfer naar Spartak Moskou. “Er is altijd beweging rond spelers. Sinds ik hier ben is er in alle transferperiodes beweging rond spelers geweest. We willen met deze kleedkamer verder”, reageert Ten Hag diplomatiek.

Brian Brobbey is een andere speler waarvan het nog niet zeker is of hij zal blijven of vertrekken. De bijna 19-jarige spits zorgde gisteren voor opluchting door zeven minuten voor tijd de 2-1 binnen te tikken. De speler heeft nog altijd niet verlengd bij Ajax. “Duidelijk is dat hij het heel goed gedaan heeft”, zegt Ten Hag over zijn pupil. “Hij heeft precies voor het effect gezorgd dat je wenst. We willen hem heel graag houden. Hij kan hier een heel mooi contract tekenen en heeft een mooie toekomst, dat perspectief heeft hij vandaag laten zien. Hij is jong, hij is gretig en heeft alle eigenschappen die je zoekt in een Ajax-spits.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.